Ти, пластичната операция и хората

Не всички ще Ви разберат!

Не всички ще Ви разберат! Даже много малко ще го направят! Хората, понякога са много искрени в подкрепата си, понякога са учтиви в разговорите, но повечето ще бъдат тези, за които ще сте „луда“ („ луд“), „ ти нямаш….да си причиниш това…“, „ тотално си се….“.

Хората го правят по много причини: скъпа им се вижда пластичната хирургия; съмнителни им се виждат отстъпките в цената; непознат им е пластичния хирург…В интернет пишат какви ли не неща. Интернет – тази институция, която дори и разума трудно побеждава понякога. Те ще ви кажат, че „не е здравословно“ и дори е „вредна хирургия“. Ще ви цитират два случая, описани в нета от един милион и двеста хиляди оперирани пациенти в света, с които ще илюстрират своята истина.

Хората ви пазят!

Хората ви пазят! Понякога е искрено, някои се притесняват истински! Но точно те, ако са такива, за каквито вие ги смятате и знаете, че са ще ви дадат шанс да счупите невидимите окови, които така натежават понякога. Невидимите окови тежат, дори и поставени от любов и с добро. Когато станат много тежки, като онези катинари поставени от любов на оградата в Париж, те я счупиха, защото просто и натежаха. А бяха поставени за любов!

Хората понякога не искат да пуснат хората! И затова може да си останете неподкрепена или неподкрепен – ей така, просто от любов! А всъщност не бягството е мотив за пластична операция. Понякога мотив е оставането! Понякога мотив е забравата и спокойствието – да забравиш причината, поради която си потърсил пластичен хирург и да придобиеш спокойствието на общуването със самочувствие!

Вярвайте на собствения си глас!

Вярвайте на собствения си глас! Той може да не може точно да дефинира мотивите за това, защо Ви е уголемяване на бюста, ринопластика, фейслифт или абдоминопластика, но има една първоначална мъглявина, а с времето все по-избистряща се представа какво иска! Все по-настоятелно го иска и търси път към него! Хората, дори и любимите не могат да го чуят, но той си говори тихо, постоянно и търси…

Пластичните операции са толкова разпространени, че те не са вече екзотика! Те не са за „богоизбрани“. Методите на пластичната хирургия са много по-рафинирани, материалите – по-качествени, а пластичния хирург по-информиран и опитен. И ако Вашата мотивация идва отвътре, вдигнете телефона, организирайте и елате на консултация с д-р Молов!

Още статии

  • Сутринта в деня на операцията за уголемяване на бюста с имплнати

    Сутринта в деня на операцията за уголемяване на бюста с имплнати

  • Ти, пластичната операция и хората

    Ти, пластичната операция и хората