Сутринта в деня на операцията за уголемяване на бюста с имплнати

В деня на операцията е някак си различно!

Минало е доста време от Вашето решение да промените визита на естествения си бюст с една от най-популярните операции – за уголемяване на бюст. Със силиконови импланти. Толкова много се изчете, толкова много се търси. Първо беше неизвестност, после малко страх, после търсене… В деня на операцията е някак си различно!

Преди консултацията с пластичния хирург се чу почти всичко и хубаво, и лошо. Знаехте за Ваши познати, които след уголемяване на бюста с импланти промениха визията и самочувствието си към по-добро. Чу се и за други случаи – много неща се споделят в мрежата!

Вече мина времето за избор на гръдните импланти. По-спокойна сте, макар и да знаете, че нещата, в крайна сметка ще се решат на операцията.

Уголемяване на бюста, но самата упойка притеснява! За нея се чуват какви ли не неща. Има ли риск? Колко е голям? А ако не се събудя? Какво ще стане с хората около мен? Никой не дава пълни гаранции, има уверения, има сигурност, но винаги има и …неизвестност. А е една естетична операция, една такава …уголемяване на бюста е – не е нито спешна, нито животозастрашаваща….Как искам вече да е минала!

Не пийте и не яжте нищо след полунощ в деня на операцията

„Не пийте и не яжте нищо след полунощ в деня на операцията“ – съвет от пластичния хирург. Това е лесно постижимо, обикновено. А сега и при свит стомах – съвсем лесно….Уголемяване на бюста…Уголемяване с импланти…Колко пък да е тежка тая операция?! Виж другото „ Не пушете три седмици преди и три седмици след планираната операция за поставяне на силиконови импланти“… Това няма да го издържа, каквото и ще да стане. Пластична операция е това, не е присаждане на глава… „Тютюнопушенето директно свива малките кръвоносни съдове и води до…“ Те всички лекари така си говорят, и пластичния ми така… А и при тия нерви…Как пък ще разбере, че съм пушила? Пластична операция…Уголемяване…Имплантите ги избрахме! Мисля, че за мен ще са Ок. Док ме уверява! Мисля, че са Ок! Една цигара така ще ми помогне, а и кафе…няма, няма…упойка, уголемяване…доживотна гаранция. Една цигара няма да ми скъси живота, а и кой ще разбере? Мия си зъбите и …Уголемяване на бюста. Вече всяка го прави! Бавно минава това време!

Оставям бижутата вкъщи, без грим, без лак (е-е-е-е…). Четка за зъби, тоалетни принадлежности, …Силиконови импланти, не е силиконова клапа, а и да е…

Просто още един нов ден

Вече съм много по-спокойна! Тръгвам към клиниката! Просто още един нов ден!

При постъпване в Клиниката за уголемяване на бюста с импланти:

 • Носете всички направени изследвания и консултации
 • Носете специфичното еластично бельо за следоперативно поддържане на бюста при поставени силиконови импланти.
 • Оставете всички бижута и ценности вкъщи.
 • Не се гримирайте, не се лакирайте.
 • Не приемайте вода и течности минимум шест часа преди планираната операция за уголемяване на бюста с импланти.
 • Постъпете в Клиниката в уговорения час. На регистратурата ще се оформят документите за постъпването Ви в Клиниката и ще се заплати уговорената цена за операцията, ако не е уточнено друго.
 • След оформяне на документацията ще бъдете прегледана от специалист кардиолог, като предоперативната кардиограма е задължителна част от предоперативната подготовка за уголемяване на бюста с импланти.
 • Ще бъдете придружена от член на персонала до стаята за предоперативно настаняване.
 • При необходимост ще се направят проби за алергия към най-често използваните медикаменти, ако това не е уредено в предоперативните изследвания и консултации.
 • д-р Веселин Молов, като Ваш пластичен хирург ще направи ново измерване и предоперативно маркиране.
 • Ще направим нова фотография на бюста.
 • Човек от екипа, ще Ви заведе до операционната зала и ще Ви настани на операционната маса.
 • Ще Ви бъде поставен венозен източник, през който по време на цялата операция ще се поставят медикаменти.

С началото на анестезията започва вашата естетична операция за уголемяване на бюста

С началото на анестезията започва вашата естетична операция за уголемяване на бюста със силиконови импланти! За нейния успех сме работили от първата ни среща – с добро планиране, с ангажирането на опитен екип, при добра апаратура в хирургична база, при добро изпълнение и ясен следоперативен период! Успехът от нея е важен за всички нас!

Нощта преди операцията за уголемяване на бюста с импланти е неспокойна за пациентката, но цялата операция е планирана много по-отдавна. Тя е донякъде рутинна за хирурга и екипа. Всички етапи от нея са добре отработени! И независимо от по-непредвидимия характер на медицината като цяло, нещата не се оставят на случайността!

Още статии

 • Сутринта в деня на операцията за уголемяване на бюста с имплнати

  Сутринта в деня на операцията за уголемяване на бюста с имплнати

 • Ти, пластичната операция и хората

  Ти, пластичната операция и хората