Във връзка с нарасналата практика на Инвела Клиник, Д-р Веселин Молов информира бъдещите си пациенти, че от 30. Юни 2021г. ще актуализира цените на медицинските си услуги. На всички пациенти, консултирани до тази дата ще бъдат предложени медицински услуги от настоящия ценоразпис.

Инвела Клиник ще положи всички усилия да запази форми на настоящия ценоразпис за всички досегашни наши пациенти!

Търсене на процедури

Смяна на имплантите и промяна в анатомичния им план

Смяна на имплантите и промяна в анатомичния им план

Всичко написано в секция „Смяна на имплантите “ е актуално и в тази глава. С някои особености!

Всички пациентки, оперирани преди 2011г., трябва отново да прегледат документацията си за поставени под жлезата импланти и дали самите те или лекари, които са ги преглеждали са установили проблеми, свързани с мястото на поставяне на имплантите. Възможно е такива проблеми никога да не възникнат, но след 2005г. в световната литература зачестиха съобщенията за по-висока честота на капсулна контрактура при импланти, поставени под жлезата на гърдата. Така се затвърди ново направление в естетичната хирургия на бюста, което бе наречено „ Replacement“ – промяна в анатомичната план на поставяне на импланта. Анатомичен план е точно този термин, който описва къде е поставен импланта: зад жлезата, непълно или частично зад пекторалния мускул.

Основна цел на „replacement“ операцията е да преодолее неблагополучията, последващи поставянето на имплант в не толкова сигурен анатомичен план или неблагополучията, последващи поставянето на грешен тип имплант. Какви са точно причините за предприеманата операция е от огромно значение в планирането на последващата операция за уголемяване на бюста.

Преди операцията

При консултацията трябва да се изяснят основните въпроси:

  • Типа на поставените силиконови импланти.
  • Точният анатомичен план на поставените силиконови импланти.
  • Проблемите последвали първата или предишните операции.
  • Съставяне на нов оперативен план.
  • Избор на нови импланти.

Всички мерки за предоперативна подготодка на пациента, описани при другите оперативни интервенции важат и тук. Ние ще ги обсъдим подробно на консултация. При планиране на тази оперативна интервенция по-често се налагат допълнителни високоспециализирани диагностични средства, чрез които да се установят точно създадените анатомични отношения в тъканите.

Самата операция

Д-р Молов като Ваш пластичен хирург е с над осемнадесетгодишен опит с пластичната, естетична, реконструктивна и обща хирургия на гърдата! Самата операция е с продължителност от 3 до 4 часа, в зависимост от тежестта на проблемите, които ще се решават. Следоперативното възстановяване е различно, но като цяло не се различава от това на първичното уголемяване на бюста (уголемяването на бюста за първи път). Спазват се и същите следоперативни и възстановителни мерки.

Финансови условия на операцията.

Направете запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *

Уважаеми пациенти, приятели и колеги!

Вече няколко години „Инвела Клиник“ развива своята практика по естетична и пластична хирургия! Усилията на целия екип не останаха без плодове! Клиниката се разви, укрепна и стабилизира! Световната пандемия се отрази и върху нашата практика, така както и на всички хора! И ние направихме своите изводи и стъпки занапред!

Нашите планове са през есента да разширим дейността си в нова, самостоятелна, бутикова клиника, която ситуирахме извън големите градове, така че да имаме своя вариант, ако пандемията се върне отново. За съжаление и световната и нашата медицинска общност не дава категоричен отговор на много важни въпроси – каква е природата, произхода и модела на бъдещо поведение на този вирус. Общото усещане в обществото е на неспокойствие от един явно променящ се свят! През есента „Инвела Клиник“ ще заработи и в нова, бутикова Клиника в гр. Смолян. Сградата е напълно самостоятелна и позволява тотален противоепидемичен контрол при уютно и самостоятелно функциониране. Разгъната на площ от 1000 м2, тя позволява спазването на едно от кардиналните противоепидемични и изобщо хигиенни изисквания - достатъчна дистанция, без смесване на потоци от различни пациенти. Тя е създадена де посрещне предизвикателствата на настъпващата ера на индивидуална медицина, ситуирана във високоспециализирани бутикови клиники, разположени в екологично чисти райони.

Споделяме с Вас новия ценоразпис на медицинските услуги, предлагани от Инвела Клиник в София, Бургас и Смолян. Екипът ме подкрепя с уверението, че не цената, а професионалното отношение към всеки един детайл на Вашата естетична пластична операция е неговата цел. И аз съм оптимист за новите ни начинания!

Всички записани операции и всички пациенти, консултирани до 30 юни ще запазят своите ценови предложения за София и Бургас!

Консултирайте се с д-р Веселин Молов, ДМ! До среща!