Във връзка с нарасналата практика на Инвела Клиник, Д-р Веселин Молов информира бъдещите си пациенти, че от 30. Юни 2021г. ще актуализира цените на медицинските си услуги. На всички пациенти, консултирани до тази дата ще бъдат предложени медицински услуги от настоящия ценоразпис.

Инвела Клиник ще положи всички усилия да запази форми на настоящия ценоразпис за всички досегашни наши пациенти!

Търсене на процедури

Пластична и реконструктивна хирургия

"Възстановителната хирургия е специалност, която не може да бъде овладяна от начинаещия лекар без достатъчно предварителна подготовка по обща хирургия. Тя е специалност, в специалността на оформени вече хирурзи."

Никола Недков, 1956г.

Пластичната, реконструктивна и естетична хирургия е специалност която променя външните форми на човешкото тяло, коригира дефектите на повърхността му причинени от травми, тумори, възпаление, изгаряния или операции за преодоляване на тези проблеми. Естетичната хирургия променя формите при здрави, незасегнати от болест мъже, жени и деца.

Нейният спектър е изключително широк: от областта на окосмената част на главата, лицето, шията, гръдния кош и гърдите, корема и ингвиналната зона, седалището и долната половина на гърба, тазовия пръстен и горната част на краката, ръцете, пръстите, бедрата, подбедриците до пръстите на краката. Да се изброят всички състояния, за които е призвана да помогне пластичната и реконструктивна хирургия ще трябва много време и място. Всичко онова, което не може да се реши от другите клонове на хирургията се решава от пластичната и реконструктивна хирургия. Тя използва „градивния материал“ на тялото – кожата, подкожието и мастната тъкан, мускулите, съединително-тъканните му обвивки, костите, за да изпълни тази задача! Премоделира тези тъкани, създава нови форми, обеми и стурктури и ги интегрира отново в тялото на пациента!

Използва най-съвременните технологични достижения на медицинската индустрия като шевен материал, имплантируеми материали, ендоскопска техника, операционно оборудване, за да направи една сигурна и безопасна хирургия, при бързо възстановяване и отлични естетични резултати във важни анатомични области!

Цени на пластичната и реконструктивна хирургия. Финансови условия.

Направете запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *

Уважаеми пациенти, приятели и колеги!

Вече няколко години „Инвела Клиник“ развива своята практика по естетична и пластична хирургия! Усилията на целия екип не останаха без плодове! Клиниката се разви, укрепна и стабилизира! Световната пандемия се отрази и върху нашата практика, така както и на всички хора! И ние направихме своите изводи и стъпки занапред!

Нашите планове са през есента да разширим дейността си в нова, самостоятелна, бутикова клиника, която ситуирахме извън големите градове, така че да имаме своя вариант, ако пандемията се върне отново. За съжаление и световната и нашата медицинска общност не дава категоричен отговор на много важни въпроси – каква е природата, произхода и модела на бъдещо поведение на този вирус. Общото усещане в обществото е на неспокойствие от един явно променящ се свят! През есента „Инвела Клиник“ ще заработи и в нова, бутикова Клиника в гр. Смолян. Сградата е напълно самостоятелна и позволява тотален противоепидемичен контрол при уютно и самостоятелно функциониране. Разгъната на площ от 1000 м2, тя позволява спазването на едно от кардиналните противоепидемични и изобщо хигиенни изисквания - достатъчна дистанция, без смесване на потоци от различни пациенти. Тя е създадена де посрещне предизвикателствата на настъпващата ера на индивидуална медицина, ситуирана във високоспециализирани бутикови клиники, разположени в екологично чисти райони.

Споделяме с Вас новия ценоразпис на медицинските услуги, предлагани от Инвела Клиник в София, Бургас и Смолян. Екипът ме подкрепя с уверението, че не цената, а професионалното отношение към всеки един детайл на Вашата естетична пластична операция е неговата цел. И аз съм оптимист за новите ни начинания!

Всички записани операции и всички пациенти, консултирани до 30 юни ще запазят своите ценови предложения за София и Бургас!

Консултирайте се с д-р Веселин Молов, ДМ! До среща!