Търсене на процедури

Пластична и реконструктивна хирургия

"Възстановителната хирургия е специалност, която не може да бъде овладяна от начинаещия лекар без достатъчно предварителна подготовка по обща хирургия. Тя е специалност, в специалността на оформени вече хирурзи."

Никола Недков, 1956г.

Пластичната, реконструктивна и естетична хирургия е специалност която променя външните форми на човешкото тяло, коригира дефектите на повърхността му причинени от травми, тумори, възпаление, изгаряния или операции за преодоляване на тези проблеми. Естетичната хирургия променя формите при здрави, незасегнати от болест мъже, жени и деца.

Нейният спектър е изключително широк: от областта на окосмената част на главата, лицето, шията, гръдния кош и гърдите, корема и ингвиналната зона, седалището и долната половина на гърба, тазовия пръстен и горната част на краката, ръцете, пръстите, бедрата, подбедриците до пръстите на краката. Да се изброят всички състояния, за които е призвана да помогне пластичната и реконструктивна хирургия ще трябва много време и място. Всичко онова, което не може да се реши от другите клонове на хирургията се решава от пластичната и реконструктивна хирургия. Тя използва „градивния материал“ на тялото – кожата, подкожието и мастната тъкан, мускулите, съединително-тъканните му обвивки, костите, за да изпълни тази задача! Премоделира тези тъкани, създава нови форми, обеми и стурктури и ги интегрира отново в тялото на пациента!

Използва най-съвременните технологични достижения на медицинската индустрия като шевен материал, имплантируеми материали, ендоскопска техника, операционно оборудване, за да направи една сигурна и безопасна хирургия, при бързо възстановяване и отлични естетични резултати във важни анатомични области!

Цени на пластичната и реконструктивна хирургия. Финансови условия.

Пластична и реконструктивна хирургия

# Процедура Цена
1 Пластичен метод с използването на свободна кожна пластика 800 - 1500 лв
2 Пластичен метод с използването на тъкани по съседство 1200 - 1800 лв.
3 Пластичен метод с използването на тъкани от разстояние 1600 - 2500 лв.

Направете запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *