Във връзка с нарасналата практика на Инвела Клиник, Д-р Веселин Молов информира бъдещите си пациенти, че от 30. Юни 2021г. ще актуализира цените на медицинските си услуги. На всички пациенти, консултирани до тази дата ще бъдат предложени медицински услуги от настоящия ценоразпис.

Инвела Клиник ще положи всички усилия да запази форми на настоящия ценоразпис за всички досегашни наши пациенти!

Търсене на процедури

Интимна естетична пластична хирургия

Интимна естетична пластична хирургия

Макар и да важи за цялата естетична пластична хирургия, поради много специфичния характер на изпълняваните операции, в настоящото изложение терминът „интимна естетична хирургия“ се отнася за естетичните пластични операции в зоната на половите органи на жената и мъжа.

В своя краен вариант – смяна на пола, операцията е предизвикателство за хирургичната техника на всеки хирург, но нашето разбиране е, че естетичната хирургия следва да засилва и запазва женствеността на жената, и да засилва и укрепва самочувствието и мъжествеността на мъжа. В крайна сметка всеки декларира някаква своя мисия в професионалното си развитие. Това е нашата!

В тази група операции най-често влизат: операциите за намаляване на големи и малки срамни устни, операцията за възстановяване на девствеността, операцията за стесняване и подмладяване на влагалището, интимната хирургия на перианалната зона при жената. При мъжа – това са операциите за обрязване, за уголемяване и удебеляване на пениса и тези за поставяне на тестикуларни импланти.

Интимна естетична пластична хирургия за жената

Операция за намаляване на малките срамни устни

Когато поради възрастта или тъканното спадане в зоната малките срамни устни станат прекалено издължени, асиметрични и неравни те създават значителни затруднения и неудобства за жената. Допълнително затруднение е невъзможността да се носи по-стегнато белъо, дънки или спортен клин. Тази операция се изпълнява с местна анестезия и трае около четиридесет минути до един час. Моделират се нови, по-малки и стегнати срамни устни. Възстановителния период е около 7- 10 дни, като конците се резорбират сами и не се налага тяхното сваляне. Необходими са грижи за зоната в рамките на около две седмици и въздържане от сексуална активност за около месец.

Удовлетвореността от операцията е изключително висока.

Операция за моделиране на големите срамни устни

Причините, а и голяма част от всичко казано за операцията за намаляване на малките срамни устни важи и за тази операция. Пластиката, обаче която се използва при нея е по-сложна и по-комплексна. Това прави възстановяването малко по-бавно, но в разумни срокове. Спазват се всички изисквания, както и операцията за намаляване на малките срамни устни. Удовлетвореността от операцията също е изключително висока.

Операция за намаляване и стесняване на влагалището

Все същите причини, които водят до отпускане на тъканите в цялото тяло са и причини за отпускането на влагалищните стени. Това създава значителен дискомфорт на жената, особено по време на интимен контакт. Ясно е защо!

Операцията се изпълнява с обща анестезия, продължава от един час до два и половина часа, в зависимост от планирания обем и използваните средства. Най-често се използват три метода: премоделиране на влагалището чрез разместване на неговите собствени тъкани, липофилинг и липомоделиране на влагалищната кухина и комбинация от двата метода.

Следоперативно инструкциите са такива, както и за споменатите по-горе операции. Традиционно конците, които се използват са резорбират сами, затова не се налага свалянето им. Донорските места от липофилинга зарастват бързо и без проблеми.

Удовлетвореността от операцията е много висока!

Възстановяване на девствеността

Някой вероятно би злословил за подобен род операция, но личното ми мнение е, че е по-човешко да приемаме различията на хората, отколкото да ги съдим…

Тази операция се изпълнява с местна анестезия. Продължава около тридесет до петдесет минути. Възстановителния период е много кратък, а удовлетвореността от нея е много, много висока!

Интимна естетична пластична хирургия за мъжа

Както споменахме по-горе това са операциите за обрязване, за уголемяване и удебеляване на пениса и тези за поставяне на тестикуларни импланти.

Операция за обрязване

Дали по чисто естетично желание, по религиозни или по здравословни причини тази операция се изпълнява в нашата практика. Представлява отстраняването на кожата на препуциума от члена на мъжа. Тя може да се изпълни в детска възраст или на възрастен, вече развит орган.

В детска възраст операцията се изпълнява с обща анестезия. При възрастни тя може да стане и с локален блок на мястото.

Има три типа обрязване – високо, средно и ниско, в зависимост от това дали се оставя и колко от кожата на препуциума. Традиционно операциите по естетични и религиозни мотиви са изпълняват с високо циркумцизио, докато по здравословни причини се изпълняват и средния и високия вариант на операцията.

Операцията продължава от четиридесет минути до един час. Ранният възстановителен период е около седем дни, а късният – до две седмици. Въздържание от полова активност за около месец.

Операцията за уголемяване, удължаване и удебеляване на члена

Познати са няколко метода за изпълнение на тази операция – чрез моделиране на собствените тъкани в зоната на члена, чрез допълване и запълване на тъканите със собствена мастна тъкан и чрез импланти (пенилни протези).

Моделирането на собствени тъкани за получаване на по-размерен пенис е операция, която е най-комплексна в цялата група. Дали при нея трябва да се освободи лигамента, който придържа пениса към костите на таза трябва много добре да се прецени, защото това като правило предизвиква увисване на пениса както в нееректирало, така и в еректирало състояние на органа.

Процедурата по запълване и допълване на органа със собствена мастна тъкан е бърза, микроинвазивна като се ползва нано-мастна тъкан. Възстановяването е бързо и безпроблемно. Въздържане от сексуална активност за около месец.

Горещо не препоръчваме на пациентите въвеждане в половите органи на хиалуронова киселина, силиконово олио и особенно парафинови субстанции. Те могат да причинят трайни и нелечими изменения на органа!

Поставяне на пенисна протеза

Процедурата представлява имплантиране на специална пенисна протеза в тялото на пениса, като тя има възможност за роля в еректилния процес на органа. Операцията продължава от час и половина до два часа. Възстановяването е сравнимо с това на другите процедури.

Поставяне на тестикуларни импланти

Поставянето на тестикуларни импланти се налага, ако органът е отстранен или липсва. Отстраняването на тестиса може да е станало поради туморен процес, травма или възпаление. Липсата на органа обикновено се свързва с вродената му липса още при раждането.

Операцията може да бъде изпълнена с обща или с местна анестезия. Продължава от четиридесет минути до час и половина. Възстановяването е бързо, а резултатът силно повишава самочувствието на мъжа!

Финансови условия. Цени на естетичната пластична интимна хирургия

Направете запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *

Уважаеми пациенти, приятели и колеги!

Вече няколко години „Инвела Клиник“ развива своята практика по естетична и пластична хирургия! Усилията на целия екип не останаха без плодове! Клиниката се разви, укрепна и стабилизира! Световната пандемия се отрази и върху нашата практика, така както и на всички хора! И ние направихме своите изводи и стъпки занапред!

Нашите планове са през есента да разширим дейността си в нова, самостоятелна, бутикова клиника, която ситуирахме извън големите градове, така че да имаме своя вариант, ако пандемията се върне отново. За съжаление и световната и нашата медицинска общност не дава категоричен отговор на много важни въпроси – каква е природата, произхода и модела на бъдещо поведение на този вирус. Общото усещане в обществото е на неспокойствие от един явно променящ се свят! През есента „Инвела Клиник“ ще заработи и в нова, бутикова Клиника в гр. Смолян. Сградата е напълно самостоятелна и позволява тотален противоепидемичен контрол при уютно и самостоятелно функциониране. Разгъната на площ от 1000 м2, тя позволява спазването на едно от кардиналните противоепидемични и изобщо хигиенни изисквания - достатъчна дистанция, без смесване на потоци от различни пациенти. Тя е създадена де посрещне предизвикателствата на настъпващата ера на индивидуална медицина, ситуирана във високоспециализирани бутикови клиники, разположени в екологично чисти райони.

Споделяме с Вас новия ценоразпис на медицинските услуги, предлагани от Инвела Клиник в София, Бургас и Смолян. Екипът ме подкрепя с уверението, че не цената, а професионалното отношение към всеки един детайл на Вашата естетична пластична операция е неговата цел. И аз съм оптимист за новите ни начинания!

Всички записани операции и всички пациенти, консултирани до 30 юни ще запазят своите ценови предложения за София и Бургас!

Консултирайте се с д-р Веселин Молов, ДМ! До среща!