Във връзка с нарасналата практика на Инвела Клиник, Д-р Веселин Молов информира бъдещите си пациенти, че от 30. Юни 2021г. ще актуализира цените на медицинските си услуги. На всички пациенти, консултирани до тази дата ще бъдат предложени медицински услуги от настоящия ценоразпис.

Инвела Клиник ще положи всички усилия да запази форми на настоящия ценоразпис за всички досегашни наши пациенти!

Търсене на процедури

За нас

За нас

"Възстановителната хирургия е специалност, която не може да бъде овладяна от начинаещия лекар без достатъчно предварителна подготовка по обща хирургия. Тя е специалност в специалността на оформени вече хирурзи."

Никола Недков, 1956г.

Д-р Веселин В. Молов, ДМ

През 1997 г. завършва с отличие медицина в Медицински Университет – Пловдив. Професионалната си кариера започва като лекар в Бърза Медицинска Помощ гр. Девин. През 1999 г. започва специализация по хирургия и през 2003 г. успешно защитава специалност по обща хирургия. През 2003 г. започва редовна докторантура по хирургия.

През 2007 г. защитава първия в България дисертационен труд, разглеждащ въпроса за онкопластичната хирургия на гърдата по повод рак на млечната жлеза. С това поставя началото на този нов клон от пластичната и онкологична хирургия в България. През 2012 г. успешно защитава специалност по пластична, реконструктивна и естетична хирургия.

Още с първите си стъпки в хирургията д-р В.Молов се насочва към пластичната и естетична хирургия.

През 2002г. предлага нов модел за операция при рак на гърдата – естетично премоделиране на гърдата, отстраняване на тумора и оформяне на нова гърда, чиста от тумор. Въвежда в България този модел две години след като той е въведен в Англия. Днес много от онколозите признават усилията, необходими за разчупване на консервативната система, която не е в услуга на пациента!

В първите седем години от своята кариера д-р Молов работи обща, гръдно-коремна, ендокринна, спешна и планова голяма и средна хирургия. В продължение на осем години работи голяма пластична и реконструктивна хирургия след изгаряния, тумори и последствията от тях.

От 2005г. съчетава практиката си по естетична, пластична и реконструктивна хирургия в държавни болници като УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив и „Пирогов“ – София и в частни здравни заведения. От 2016г. изцяло насочва практиката си към едни от най-престижните частни заведения в България. През 2017г. организира свой клиничен проект – „Инвела клиник“ – един от най-иновативните и динамично развиващи се проекти в областта на естетичната, пластична и реконструктивна хирургия в България!

В много тесни и приятелски отношения с редица световни и родни естетични, пластични и реконструктивни хирурзи в една мисия под мотото „Красотата е хармония!“

Участник в над 40 научни публикации в наши и международни списания.

Владее над 90 вида естетични операции на master class ниво, над 8000 оперирани пациенти, 80% иновативни и най-съвременни техники.

Преминал през всички стъпала на хирургичната практика!

Дългогодишен секретар на Българско Хирургично Дружество – Пловдив.

Дипломи

  • Диплома за завършено висше образование по медицина № 11293 / 20.10.1997 г.
  • Свидетелство за призната специалност по Хирургия № 008753 / 22.01.2004 г.
  • Свидетелство за призната специалност по Пластично-възстановителна и естетична хирургия № 016525 / 25.06. 2012 г.
  • Диплома за образователна и научна степен "Доктор" № 32198 / 24.03.2008 г.

Направете запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *

Уважаеми пациенти, приятели и колеги!

Вече няколко години „Инвела Клиник“ развива своята практика по естетична и пластична хирургия! Усилията на целия екип не останаха без плодове! Клиниката се разви, укрепна и стабилизира! Световната пандемия се отрази и върху нашата практика, така както и на всички хора! И ние направихме своите изводи и стъпки занапред!

Нашите планове са през есента да разширим дейността си в нова, самостоятелна, бутикова клиника, която ситуирахме извън големите градове, така че да имаме своя вариант, ако пандемията се върне отново. За съжаление и световната и нашата медицинска общност не дава категоричен отговор на много важни въпроси – каква е природата, произхода и модела на бъдещо поведение на този вирус. Общото усещане в обществото е на неспокойствие от един явно променящ се свят! През есента „Инвела Клиник“ ще заработи и в нова, бутикова Клиника в гр. Смолян. Сградата е напълно самостоятелна и позволява тотален противоепидемичен контрол при уютно и самостоятелно функциониране. Разгъната на площ от 1000 м2, тя позволява спазването на едно от кардиналните противоепидемични и изобщо хигиенни изисквания - достатъчна дистанция, без смесване на потоци от различни пациенти. Тя е създадена де посрещне предизвикателствата на настъпващата ера на индивидуална медицина, ситуирана във високоспециализирани бутикови клиники, разположени в екологично чисти райони.

Споделяме с Вас новия ценоразпис на медицинските услуги, предлагани от Инвела Клиник в София, Бургас и Смолян. Екипът ме подкрепя с уверението, че не цената, а професионалното отношение към всеки един детайл на Вашата естетична пластична операция е неговата цел. И аз съм оптимист за новите ни начинания!

Всички записани операции и всички пациенти, консултирани до 30 юни ще запазят своите ценови предложения за София и Бургас!

Консултирайте се с д-р Веселин Молов, ДМ! До среща!