Във връзка с нарасналата практика на Инвела Клиник, Д-р Веселин Молов информира бъдещите си пациенти, че от 30. Юни 2021г. ще актуализира цените на медицинските си услуги. На всички пациенти, консултирани до тази дата ще бъдат предложени медицински услуги от настоящия ценоразпис.

Инвела Клиник ще положи всички усилия да запази форми на настоящия ценоразпис за всички досегашни наши пациенти!

Търсене на процедури

Естетична хирургия на ареоло - мамиларния комплекс

Естетична хирургия на ареоло - мамиларния комплекс

Ареоло - мамиларен комплекс се нарича зърното на гърдата и по-тъмната кожа около него. Той е с централно значение в естетиката на гърдата. Най-честите случаи, които се разрешават с хирургия на ареоло - мамиларния комплекс са:

Операция на вгънати навътре зърна.

Това състояние е причина зърната да изглеждат плоски и недефинирани. Гърдата сякаш е лишена от завършения си вид. Операцията може да бъде извършена с обща или местна анестезия, като при планирането трябва да се определи основната причина за това състояние, както и кой оперативен метод ще даде най-добър резултат. При правилно определено състояние резултатите са трайни.

Много големи зърна

Това състояние много често върви ръка за ръка с един голям и отпуснат бюст. Корекцията може да се направи по време на една операция за намаляване на бюста или като самостоятелна операция. Решението е твърде индивидуално.

Специална хирургия в тази област е хирургията за изграждане на изцяло нов ареоло мамиларен комплекс след операция за възстановяване на гърдата, отстранена по повод злокачествен процес.

Предоперативната подготовка и възстановяването, в случаите когато се планира операция с местна анестезия, са много бързи. Операцията по правило е безболезнена. В случаите, когато се планира операция с обща анестезия, в предоперативната подготовка се включват пълни изследвания на кръвта, серологични изследвания, назначава се мамография на двете гърди.

Продължителността на операцията е около 40 мин. до 1 час. Възстановяването е бързо и по правило без проблеми.

Финансови условия на операцията.

Направете запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *

Уважаеми пациенти, приятели и колеги!

Вече няколко години „Инвела Клиник“ развива своята практика по естетична и пластична хирургия! Усилията на целия екип не останаха без плодове! Клиниката се разви, укрепна и стабилизира! Световната пандемия се отрази и върху нашата практика, така както и на всички хора! И ние направихме своите изводи и стъпки занапред!

Нашите планове са през есента да разширим дейността си в нова, самостоятелна, бутикова клиника, която ситуирахме извън големите градове, така че да имаме своя вариант, ако пандемията се върне отново. За съжаление и световната и нашата медицинска общност не дава категоричен отговор на много важни въпроси – каква е природата, произхода и модела на бъдещо поведение на този вирус. Общото усещане в обществото е на неспокойствие от един явно променящ се свят! През есента „Инвела Клиник“ ще заработи и в нова, бутикова Клиника в гр. Смолян. Сградата е напълно самостоятелна и позволява тотален противоепидемичен контрол при уютно и самостоятелно функциониране. Разгъната на площ от 1000 м2, тя позволява спазването на едно от кардиналните противоепидемични и изобщо хигиенни изисквания - достатъчна дистанция, без смесване на потоци от различни пациенти. Тя е създадена де посрещне предизвикателствата на настъпващата ера на индивидуална медицина, ситуирана във високоспециализирани бутикови клиники, разположени в екологично чисти райони.

Споделяме с Вас новия ценоразпис на медицинските услуги, предлагани от Инвела Клиник в София, Бургас и Смолян. Екипът ме подкрепя с уверението, че не цената, а професионалното отношение към всеки един детайл на Вашата естетична пластична операция е неговата цел. И аз съм оптимист за новите ни начинания!

Всички записани операции и всички пациенти, консултирани до 30 юни ще запазят своите ценови предложения за София и Бургас!

Консултирайте се с д-р Веселин Молов, ДМ! До среща!